نرم افزار جامع کنترل و مانیتورینگ مرکز داده



در سال‌های اخیر که به عصر فناوری و اطلاعات معروف است. می‌توان از صدها تولیدکننده و توزیع‌کننده نرم‌افزار کنترل و مانیتورینگ در حوزه‌های مدیریتی نام برد در نتیجه انتخاب بهترین گزینه ممکن است کمی گیج‌کننده و سخت باشد. پس می‌توان گفت اولین و مهم‌ترین امر در انتخاب این مهم برسی قابلیت‌هایی است که هر یک از این توزیع‌کنندگان در اختیار کاربران خود قرار می‌دهند.

 نرم‌افزار مبتکر به‌صورت کلی به دو محصول تقسیم‌بندی می‌شود این تقسیم‌بندی به تفکیک تک سایت و سایت‌های پراکنده است که در هر یک از این دسته‌بندی‌ها قابلیت‌های منحصربه‌فردی در اختیار کاربر قرار می‌گیرد.

نرم‌افزار کنترل و مانیتورینگ تک سایت:

 سایت‌های مرکزداده گاهی به‌صورت پراکنده و گاهی به‌صورت تک سایت وجود دارند؛ اما منظور از تک سایت چیست؟ تصور کنید سایت شما به دلایل امنیتی و... یک تک سایت با موقعیت مکانی مشخص است و اولویت‌های کنترل و مانیتورینگی با تجهیزات درون سایت است در نتیجه شرکت مبتکر برای این امر نرم‌افزاری را تحت عنوان نرم‌افزار کنترل و مانیتورینگ سایت‌های متمرکز یا MOBTAKER-DCIM طراحی نموده است.

نرم‌افزار کنترل و مانیتورینگ سایت‌های پراکنده:

این بخش که تحت عنوان MOBTAKER- SCP از آن یاد می‌شد به‌منظور کنترل و مانیتورینگ سایت‌های پراکنده در نقاط مختلف جغرافیایی است. می‌دانیم که سایت‌ها می‌توانند به‌صورت تک سایت در یک موقعیت مکانی و یا به‌صورت چند سایت پراکنده در چند موقعیت مکانی وجود داشته باشد در نتیجه گروه مبتکر امکانی را فراهم آورده است که بتوان تمامی سایت‌های پراکنده را تحت یک نقشه GIS آفلاین نمایش داده و امکانات کنترل و مانیتورینگی را برای هر یک از آن‌ها به تفکیک اعمال نماید

نرم‌افزار کنترل و مانیتورینگ مبتکر چه چیز در اختیار ما می‌گذارد؟

- امکان سفارشی‌سازی منطبق بر پروژه

- کنترل و مانیتورینگ کامل بدون محدودیت در توسعه

 

نرم‌افزار کنترل و مانیتورینگ مبتکر در هر دو گروه تک سایت و سایت‌های پراکنده امکانات مشخصی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. این امکانات به سه گروه اصلی تقسیم‌بندی می‌شود این دسته‌بندی شامل:

کنترل:

 اولین دسته‌بندی قابلیت‌ها شامل موارد کنترلی است به‌موجب این بخش می‌توان تمامی خروجی‌ها و... را کنترل نمود همچنین می‌توان با تعریف انواع شرط و سناریوهای کنترلی یک فرایند را در سایت راه‌اندازی نمود.

ثبت وقایع:

 این قابلیت دارای سه‌لایه است که در ادامه به برسی هر یک از این لایه‌ها می‌پردازیم.

سطح اول: این سطح که با عنوان ثبت وقایع کلی هم از آن یاد می‌شود تمامی پارامترها و المان‌های نرم‌افزار را در بازه‌های زمانی مشخص ثبت کرده و در دیتابیس ذخیره‌سازی می‌نماید. این قابلیت به‌صورت کلی باعث دسته‌بندی و ذخیره اطلاعات می‌گردد همچنین لازم به ذکر است تمامی این فرایندها به‌صورت اتوماتیک انجام می‌گردد.

سطح دوم: این قابلیت که تحت عنوان ثبت وقایع موردی هم از آن یاد می‌شود موجب می‌گردد تا کاربر بتواند بازه‌های زمانی و تغییراتی مشخصی را برای ثبت وقایع از المان‌های دلخواه خود انتخاب نماید. بدین ترتیب می‌توان از پارامترهای دارای حساسیت بالا گزارش دقیق‌تری دریافت نمود. همچنین لازم به ذکر است در نمایش گزارش‌ها این سطح از سطح پیشین دارای اولویت بالاتری است.

سطح سوم: این بخش آخرین و دقیق‌ترین سطح از ثبت وقایع بوده و علاوه بر موارد موجود در سطح دوم کاربر می‌تواند یک جز به‌خصوص از پارامتر موردنظر در سطح پیشین را به‌منظور گزارش‌گیری انتخاب نموده و اقدام به ثبت وقایع نماید. همچنین لازم به ذکر است این سطح از ثبت وقایع دارای بالاترین اولویت در نمایش و گزارش‌گیری است.

مانیتورینگ:

 پایش المان‌ها، نظارت بر عملکرد تجهیزات و... از عواملی است که اهمیت قابلیت‌های نظارتی را به‌خوبی نشان می‌دهد. ازاین‌رو نرم‌افزار مبتکر قابلیت‌های کاملی را با کمک انواع داشبوردهای نظارتی و... در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

 


توضیح محصول

کلمات کلیدی